Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Διάφορες

Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 γεμάτη χάντρες από σμάλτο διαμέτρου 0,4mm σε τυρκουάζ χρώμα και αχιβάδα να κρέμεται από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το σμάλτο στην πραγματικότητα είναι γυα..
22.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 γεμάτη χάντρες από σμάλτο διαμέτρου 0,4mm σε τυρκουάζ χρώμα και αλογάκι της θάλασσας να κρέμεται από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το σμάλτο στην πραγματικότ..
22.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 γεμάτη χάντρες από σμάλτο διαμέτρου 0,4mm σε κοραλί χρώμα και αχιβάδα να κρέμεται από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το σμάλτο στην πραγματικότητα είναι γυαλί..
22.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 γεμάτη χάντρες από σμάλτο διαμέτρου 0,4mm σε κοραλί χρώμα και κοχυλάκι να κρέμεται από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το σμάλτο στην πραγματικότητα είναι γυαλ..
22.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 η οποία από την μία της μεριά κρέμονται φλουράκια από σκέτο ασήμι και από την άλλη λευκά στρόγγυλα ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Δείτε περισσότερα στην Κοσμ..
25.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 τυρκουάζ πέτρες σε όλο της το μήκος τοποθετημένες μέσα σε στρόγγυλες θήκες από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το τυρκουάζ ή τουρκουάζ με το υπέροχο γαλαζοπρά..
29.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 με φλουράκια εκ των οποίων τα μισά είναι από σκέτο ασήμι και τα άλλα μισά έχουν πάνω τους μικρά λευκά ζιργκονάκια. Τα φλουράκια κρέμονται εναλλάξ από την αλυσίδα. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμ..
28.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 γεμάτη χάντρες από σμάλτο διαμέτρου 0,3mm στο χρώμα του Λάπι Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το σμάλτο στην πραγματικότητα είναι γυαλί για την ακρίβεια σκόνη γυαλιού..
19.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 γεμάτη χάντρες από σμάλτο διαμέτρου 0,3mm στο χρώμα του κόκκινου κοραλιού.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το σμάλτο στην πραγματικότητα είναι γυαλί για την ακρίβεια σκόνη..
19.90€
Αλυσίδα ποδιού ασημένια 925 γεμάτη χάντρες από σμάλτο διαμέτρου 0,3mm σε τυρκουάζ χρώμα Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το σμάλτο στην πραγματικότητα είναι γυαλί για την ακρίβεια σκόνη γυαλιού ..
19.90€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)