Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Δαχτυλίδια

Δαχτυλίδι ασημένιο 925 ανοιχτό στο πάνω μέρος με δύο στοιχεία σε στρόγγυλο σχήμα ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο γεμάτα με λευκά ζιργκονάκια. Η ιδιαιτερότητα αυτού του δαχτυλιδιού είναι πως κάτω από τις πέτρες έχει περαστεί ένα έξτρα στρώμα από μαύρο ρόδιο κάνοντας έτσι το αποτέλεσμα της αντίθεσης των ..
23.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με δύο κλαδιά ελιάς που ενώνονται από σκέτο ασήμι. Αυτό που κάνει αυτό το δαχτυλίδι ιδιαίτερο είναι φυσικά η διχρωμία που παρουσιάζει καθώς κάποια από τα φύλλα των κλαδιών είναι χρυσά σε αντίθεση με το υπόλοιπο δαχτυλίδι που είναι ασημί.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο..
20.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με πλατύφυλλα κλαδιά ελιάς. Τα κλαδιά της ελιάς είναι από σκέτο ασήμι ενώ κάθε ένα από τα φύλλα τους έχει πάνω του λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε ..
35.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο μάτι σε μορφή στόχου με μπλε και λευκά ζιργκονάκια. Το ματάκι έχει διάμετρο 0,6εκ. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο όμως το δαχτυλίδι είναι η γάμπα του η οποία είναι πλεγμένη με μπιλάκια από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα..
16.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο μάτι σε μορφή στόχου με μπλε και λευκά ζιργκονάκια. Το ματάκι έχει διάμετρο 0,6εκ. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο όμως το δαχτυλίδι είναι η γάμπα του η οποία στο μισό της έχει λευκά ζιργκονάκια και στο υπόλοιπο μισό της είναι από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμ..
17.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο μάτι. Το μάτι αποτελείται από 5 κύκλους πετρών έχοντας συνολική διάμετρο 1,5εκ. Η μορφή που είναι τοποθετημένες οι πέτρες θυμίζει στόχο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει ..
28.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με μάτι με μπλε και λευκά ζιργκονάκια. Το ματάκι είναι μήκους 1εκ και κάνει μια μικρή καμπύλη καθώς έχει το σχήμα του κλασσικού ματιού. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο όμως το δαχτυλίδι είναι η γάμπα του η οποία είναι μισή γεμάτη λευκά ζιργκονάκια και μισή από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτ..
17.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με μάτι με μπλε και λευκά ζιργκονάκια. Το ματάκι είναι μήκους 1εκ και κάνει μια μικρή καμπύλη καθώς έχει το σχήμα του κλασσικού ματιού. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο όμως το δαχτυλίδι είναι η γάμπα του η οποία είναι πλεγμένη με μπιλάκια από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμη..
16.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο ματάκι από φίλντισι συνολικής διαμέτρου 0,8εκ, το οποίο γύρω του έχει λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το φίλντισι στα κοσμήματα η αλλι..
18.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με πλατύ φύλλο από σκέτο ασήμι που αγκαλίαζει όλο το δάχτυλο. Οι λεπτομέρειες που έχει είναι ανάγλυφες δίνοντας μια επιπλέον αισθητική στο δαχτυλίδι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει ..
35.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με κοχύλι από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το κοχύλι, ανοιχτό η κλειστό, αποτελεί σύμβολο της θάλασσας και κατ' επέκταση του καλοκαιριού. Έχει επίσης συνδε..
26.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 από σκέτο ασήμι με αχιβάδα στο στεφάνι τουΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το κοχύλι, ανοιχτό η κλειστό, αποτελεί σύμβολο της θάλασσας και κατ' επέκταση του καλοκαιριού. Έ..
12.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 36 (3 Σελ.)