Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Διάφορα

Δαχτυλίδι ασημένιο 925 ανοιχτό στο πάνω μέρος με δύο στοιχεία σε στρόγγυλο σχήμα ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο γεμάτα με λευκά ζιργκονάκια. Η ιδιαιτερότητα αυτού του δαχτυλιδιού είναι πως κάτω από τις πέτρες έχει περαστεί ένα έξτρα στρώμα από μαύρο ρόδιο κάνοντας έτσι το αποτέλεσμα της αντίθεσης των ..
23.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με δύο κλαδιά ελιάς που ενώνονται από σκέτο ασήμι. Αυτό που κάνει αυτό το δαχτυλίδι ιδιαίτερο είναι φυσικά η διχρωμία που παρουσιάζει καθώς κάποια από τα φύλλα των κλαδιών είναι χρυσά σε αντίθεση με το υπόλοιπο δαχτυλίδι που είναι ασημί.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο..
20.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με πλατύφυλλα κλαδιά ελιάς. Τα κλαδιά της ελιάς είναι από σκέτο ασήμι ενώ κάθε ένα από τα φύλλα τους έχει πάνω του λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε ..
35.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με πλατύ φύλλο από σκέτο ασήμι που αγκαλίαζει όλο το δάχτυλο. Οι λεπτομέρειες που έχει είναι ανάγλυφες δίνοντας μια επιπλέον αισθητική στο δαχτυλίδι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει ..
35.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με κοχύλι από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το κοχύλι, ανοιχτό η κλειστό, αποτελεί σύμβολο της θάλασσας και κατ' επέκταση του καλοκαιριού. Έχει επίσης συνδε..
26.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 από σκέτο ασήμι με αχιβάδα στο στεφάνι τουΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το κοχύλι, ανοιχτό η κλειστό, αποτελεί σύμβολο της θάλασσας και κατ' επέκταση του καλοκαιριού. Έ..
12.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 από σκέτο ασήμι με δύο αχιβάδες που ακουμπούν η μία την άλλη.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το κοχύλι, ανοιχτό η κλειστό, αποτελεί σύμβολο της θάλασσας και κατ' επέκταση..
13.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με έντονες γραμμές και γωνίες.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς σκέτο είτε με κάποια μορφή σχέδιού πάνω του μας προσφέρει την άνεση κα..
29.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 σε μορφή δύο φύλλων που ακουμπά το ένα το άλλο και ενώνονται.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς σκέτο είτε με κάποια μορφή σχέδιού πάνω..
29.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με ιδιαίτερο σχέδιο που κάνει καμπύλες.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς σκέτο είτε με κάποια μορφή σχέδιού πάνω του μας προσφέρει την..
26.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με δύο κλαδιά ελιάς από σκέτο ασήμι που ενώνονται μεταξύ τους. Τα φύλλα των κλαδιών έχουν λεπτομέρεια πάνω στο σκέτο και τα κλαδιά που αποτελούν εναρμονισμένη συνέχεια της γάμπας του δαχτυλιδιού είναι από εντελώς σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μι..
19.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με διπλή "γάμπα" και πλέξιμο κόμπου από σκέτο ασήμι στην στεφάνη του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς σκέτο είτε με κάποια μορφή σχέδ..
29.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)