Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Μάτι

Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο μάτι. Το μάτι αποτελείται από 5 κύκλους πετρών έχοντας συνολική διάμετρο 1,5εκ. Η μορφή που είναι τοποθετημένες οι πέτρες θυμίζει στόχο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει ..
28.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο ματάκι από φίλντισι συνολικής διαμέτρου 0,8εκ, το οποίο γύρω του έχει λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το φίλντισι στα κοσμήματα η αλλι..
18.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με 2 ματάκια τα οποία έχουν το κατεξοχίν σχήμα ματιού και κάνουν ιδιαίτερη καμπύλη πάνω στο δάχτυλο. Τα ματάκια είναι από σμάλτο στις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. Τα ματάκια τα χωρίζει ένα λευκό ζιργκονάκι, το οποίο είναι τοποθετημένο ανάμεσα τους.Όταν χαρακτηρίζουμε ..
23.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με 3 στρόγγυλα ματάκια από σμάλτο στις αποχρώσεις του μπλε και του γάλάζιου. Τα ματάκια τα χωρίζουν δυο λευκά ζιργκονάκια Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το σμά..
16.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο μάτι από λευκά και μπλέ ζιργκονάκια τοποθετημένα σε μορφή στόχου. Στο κάτω μέρος το δαχτυλίδι σχηματίζει μια κομψή καμάρα αγκαλιάζοντας τέλεια το δάχτυλο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμ..
26.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με  στρόγγυλο επίπεδο μάτι και διπλές σειρές πετρών σε κυκλική μορφή. Η διάμετρος του ματιού είναι  1,7εκ. και η χρωματική εναλλαγή μεταξύ τυρκουάζ, μαύρου και λευκού ζιργκόν κάνει το μάτι να μοιάζει και με στόχο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλ..
34.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με επίπεδο μάτι το οποίο έχει επίσης και την μορφή στόχου. Ο στόχος έχει 7 κύκλους πετρών και έχει συνολική διάμετρο 1,7εκ. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτ..
34.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο μάτι από φίλντισι συνολικής διαμέτρου 1,2εκ, το οποίο είναι μέσα σε στεφάνι από λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το φίλντισι στα κοσμήμ..
22.90€
Δαχτυλίδι ασημένιο 925 με στρόγγυλο μάτι σε τριχρωμία τυρκουάζ- λευκού και μαύρου ζιργκόν. Η διάμετρος του ματιού που θυμίζει μορφικά και στόχο είναι 1,5εκ.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… ..
28.90€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)