Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Κολιέ

Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι σε μορφή «στόχου» και κρεμαστά λευκά στρόγγυλα ζιργκονάκια δεξιά και αριστερά του ματιού. Το κολιέ έχοντας το κούμπωμα ασανσέρ μας δίνει την δυνατότητα να ο φορέσουμε όπως θέλουμε από τσόκερ, κολλητά στο λαιμό, μέχρι σαν πολύ μακρύ κολιέ αν το αφήσουμε σε όλο του το μήκος...
59.90€
Κολιέ ασημένιο 925 το οποίο είναι τσόκερ, καθώς φοριέται πιο κολλητά στο λαιμό. Στο κολιέ κρέμονται εκτός από την καρδούλα στο κέντρο και φλουράκια. Όλα τα στοιχεία είναι από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα ..
20.90€
Κολιέ ασημένιο 925 το οποίο είναι τσόκερ, καθώς φοριέται πιο κολλητά στο λαιμό. Στο κολιέ κρέμονται καρδούλες από σκέτο ασήμι οι μισές εκ των οποίων είναι σατινέ και λευκά ζιργκονάκια .Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρ..
28.90€
Κολιέ ασημένιο 925 το οποίο είναι τσόκερ, καθώς φοριέται κολλητά στο λαιμό. Από το κολιέ κρέμονται λευκές πέρλες, αιωνιότητες, ρόμβοι και χέρια της Φάτιμα εναλλάξ, Τα στοιχεία είναι από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασή..
29.90€
Κολιέ ασημένιο 925 σε μορφή τσόκερ.. Από το κολιέ κρέμονται 13 φλουράκια και κάτω από αυτά 13 αντίστοιχα τυρκουάζ στρόγγυλες πέτρες. Ένα πολύ εντυπωσιακό τσόκερ που ξεχωρίζει και ιδιαίτερα για τις γυναίκες που αγαπούν το τυρκουάζ.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμ..
49.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με επίπεδο κόμπο γεμάτο λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
24.90€
Κολιέ ασημένιο 925  με αλυσίδα γεμάτη σμαλτένιες χάντρες μεγέθους 0,4mm στο χρώμα του Λάπι. Από την αλυσίδα κρέμεται αχιβάδα από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το σμάλτο στην πρ..
38.90€
Κολιέ ασημένιο 925  με αλυσίδα γεμάτη σμαλτένιες χάντρες μεγέθους 0,4mm στο χρώμα του Λάπι. Από την αλυσίδα κρέμεται ιππόκαμποςΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το σμάλτο στην πραγματικότητα ..
37.90€
Κολιέ ασημένιο 925  με αλυσίδα γεμάτη σμαλτένιες χάντρες μεγέθους 0,4mm στο χρώμα του Λάπι. Από την αλυσίδα κρέμεται κοχυλάκι από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το σμάλτο στην π..
37.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με αλυσίδα από λευκές χάντρες από σμάλτο και σχήμα ματιού με τυρκουάζ και λευκά ζιργκονάκια. Κάτω από τις τυρκουάζ πέτρες έχει περαστεί επιπλέον στρώμα μαύρου ροδιού για να είναι πιο έντονη η αντίθεση.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο ..
40.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με το Δίσκο της Φαιστού ο οποίος είναι διπλής όψεως. Ο Δίσκος έχει περίγραμμα από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ο Δίσκος της Φαιστού είναι το γνωστό εύρημα του α..
30.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με κόμπο από σκέτο ασήμι ο οποίος είναι περασμένος και οχι πιασμένος στην αλυσίδα. Αυτό πέραν του οτι δίνει μια αίσθηση κίνησης στο κόσμημα μας δίνει επίσης την δυνατότητα να τον βγάλουμε από την αλυσίδα και να τον περάσουμε όπου αλλού μασ αρέσει π.χ σε ένα βραχιόλι η σε ένα κορδο..
29.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 44 (4 Σελ.)