Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Κολιέ

Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι σε μορφή «στόχου» και κρεμαστά λευκά στρόγγυλα ζιργκονάκια δεξιά και αριστερά του ματιού. Το κολιέ έχοντας το κούμπωμα ασανσέρ μας δίνει την δυνατότητα να ο φορέσουμε όπως θέλουμε από τσόκερ, κολλητά στο λαιμό, μέχρι σαν πολύ μακρύ κολιέ αν το αφήσουμε σε όλο του το μήκος...
59.90€
Κολιέ ασημένιο 925 το οποίο είναι τσόκερ, καθώς φοριέται πιο κολλητά στο λαιμό. Στο κολιέ κρέμονται εκτός από την καρδούλα στο κέντρο και φλουράκια. Όλα τα στοιχεία είναι από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα ..
20.90€
Κολιέ ασημένιο 925 το οποίο είναι τσόκερ, καθώς φοριέται πιο κολλητά στο λαιμό. Στο κολιέ κρέμονται καρδούλες από σκέτο ασήμι οι μισές εκ των οποίων είναι σατινέ και λευκά ζιργκονάκια .Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρ..
28.90€
Κολιέ ασημένιο 925 το οποίο είναι τσόκερ, καθώς φοριέται κολλητά στο λαιμό. Από το κολιέ κρέμονται λευκές πέρλες, αιωνιότητες, ρόμβοι και χέρια της Φάτιμα εναλλάξ, Τα στοιχεία είναι από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασή..
29.90€
Κολιέ ασημένιο 925 το οποίο είναι τσόκερ, καθώς φοριέται πιο ψηλά και κολλητά στο λαιμό. Από το κολιέ κρέμονται 20 λευκά ζιργκονάκια τα οποία είναι τοποθετημένα σε θήκες στρόγγυλου σχήματος από σκέτο ασήμι. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετική..
43.90€
Κολιέ ασημένιο 925 σε μορφή τσόκερ.. Από το κολιέ κρέμονται 13 φλουράκια και κάτω από αυτά 13 αντίστοιχα τυρκουάζ στρόγγυλες πέτρες. Ένα πολύ εντυπωσιακό τσόκερ που ξεχωρίζει και ιδιαίτερα για τις γυναίκες που αγαπούν το τυρκουάζ.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμ..
49.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με βέλος από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς σκέτο είτε με κάποια μορφή σχέδιού πάνω του μας προσφέρει την άνεση και την σιγο..
15.90€
Κολιέ ασημένιο 925 τσοκεράκι, από το οποίο κρέμονται 4 πετρούλες διαφορετικού σχήματος και χρώματος η καθεμία. Όλες οι πέτρες είναι τοποθετημένες μέσα σε ανάλογου σχήματος θήκες από σκέτο ασήμι. Ένα κολιέ που χωρίς να είναι πολύ φορτωμένο είναι κομψό και ιδιαίτερο μαζί.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημ..
23.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με επίπεδο κόμπο γεμάτο λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
24.90€
Κολιέ ασημένιο 925  με αλυσίδα γεμάτη σμαλτένιες χάντρες μεγέθους 0,4mm στο χρώμα του Λάπι. Από την αλυσίδα κρέμεται αχιβάδα από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το σμάλτο στην πρ..
38.90€
Κολιέ ασημένιο 925  με αλυσίδα γεμάτη σμαλτένιες χάντρες μεγέθους 0,4mm στο χρώμα του Λάπι. Από την αλυσίδα κρέμεται ιππόκαμποςΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το σμάλτο στην πραγματικότητα ..
37.90€
Κολιέ ασημένιο 925  με αλυσίδα γεμάτη σμαλτένιες χάντρες μεγέθους 0,4mm στο χρώμα του Λάπι. Από την αλυσίδα κρέμεται κοχυλάκι από σκέτο ασήμιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το σμάλτο στην π..
37.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 63 (6 Σελ.)