Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Μάτι

Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι σε μορφή ''στόχου". Το ιδιαίτερο στοιχείο σε αυτό το μάτι είναι πως δεν είναι επίπεδο, αντίθετα είναι έτσι φτιαγμένο που φαίνεται σαν να έχει εσωτερικό βάθος.  Φυσικά στην αλάνθαστη διχρωμία του λευκού και του μπλε.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε γ..
45.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι σε στρόγγυλο σχήμα διαμέτρου 1,3εκ με λευκά και μπλε ζιργκονάκια. Ο εξωτερικός κύκλος του ματιού έχει μία μικρή απόσταση από το υπόλοιπο μάτι δίνοντας έτσι έναν ιδιαίτερο αποτέλεσμα διαφοροποιώντας το από ένα κλασσικό μάτι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 ..
29.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι και μπλέ, λευκές και κίτρινες πέτρες ζιργκόν  που έκτος από την μορφή του ματιού είναι τοποθετημένες έτσι που μοιάζουν και με «στόχο».Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πά..
26.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι στο κλασικό σχήμα ματιού με 5 σειρές από ζιργκόν πέτρες  στο συνδιασμό του μπλε και του λευκού. Το μήκος του ματιού όπως κάθεται πάνω στο λαιμό σε οριζόντια διάταξη ειναι 2εκ και είναι αρκετά εντυπωσιακό.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κό..
25.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με στρόγγυλο ματάκι από φίλντισι το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω σε κυρτό κομμάτι από ζιργκονάκια στη σειράΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το φίλντισι στα κοσμήματα η αλλιώς ..
32.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι από φίλντισι και ζιργκονάκια στο εξωτερικό του περίγραμμα. Σε απόσταση 4,5εκ από το μάτι το κολιέ έχει στην αλυσίδα του μικρό σταυρουδάκι με λευκά ζιργκονάκια. Ένα διαχρονικό κολίε μάτι με  κομψή λεπτομέρεια  το σταυρουδάκι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένι..
34.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με εντυπωσιακό μεγάλο στρόγγυλο μάτι το οποίο έχει πάνω του πέτρες σε 5 χρώματα. Ένα διαφορετικό μάτι που όμως σίγουρα θα κάνει την διαφορά για εκείνες που τολμούν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετι..
77.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με εντυπωσιακό μάτι γεμάτο με λευκά, μπλε και κίτρινα ζιργκονάκια ιδιαίτερου σχήματος παρεκλίνοντας έτσι από την λογική των συνηθισμένων ματιών. Επίσης το μάτι έχει εσωτερική καμπύλη δημιουργώντας την εντύπωση πως υπερυψώνεται.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλ..
38.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με εντυπωσιακό μάτι από φίλντισι το οποίο είναι διπλό. Συγκεκριμένα, το μάτι μπορεί να φορεθεί και από τισ 2 πλευρές καθώς από την μία έχει ζιργκονάκια στο περίγραμμά του και από την άλλη έχει σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμ..
37.90€
Κολιέ ασημένιο με πεταλούδα από σμάλτο που πάνω της έχει μικρά ματάκια. Το εσωτερικό των φτερών της έχει μπλέ ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το σμάλτο στην πραγματικότητα είναι γυαλ..
38.90€
Κολιέ ασημένιο 925 σε σχήμα κλασικού ματιού από σμάλτο σε λευκό μπλε και μαύρο. Ένα κολιέ το οποίο μπορεί να φορεθεί καθημερινά μόνο του ή και μαζί με άλλα.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το σμά..
23.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με μάτι σε στρόγγυλο σχήμα. Αποτελείται από 6 κύκλους πετρών οι όποιες είναι έτσι τοποθετημένες που δίνουν την μορφή «στόχου». Κάτω από τις πέτρες έχει περαστεί επιπλέον στρώμα μαύρου ροδίου δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αντίθεση στο συνδυασμό των χρωμάτων πού αυτές έχουν.Όταν χαρ..
39.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)