Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Διάφορα

Κολιέ ασημένιο 925 με βέλος από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς σκέτο είτε με κάποια μορφή σχέδιού πάνω του μας προσφέρει την άνεση και την σιγο..
15.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με επίπεδο κόμπο γεμάτο λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
24.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με στρόγγυλο ζιργκονάκι διαμανταρισμένο τοποθετημένο μέσα σε διακριτικό πλαίσιο από σκέτο ασήμι. Η πέτρα είναι ενωμένη με την αλυσίδα στην ίδια ευθεία δίνοντας ένα ενιαίο αποτέλεσμα. Επιπλέον η πέτρα είναι διπλής όψεως και η αλυσίδα είναι ελαφρώς πιο παχιά από τα συνηθισμέναΌταν χ..
23.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με το Δίσκο της Φαιστού ο οποίος είναι διπλής όψεως. Ο Δίσκος έχει περίγραμμα από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ο Δίσκος της Φαιστού είναι το γνωστό εύρημα του α..
30.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με κόμπο από σκέτο ασήμι ο οποίος είναι περασμένος και οχι πιασμένος στην αλυσίδα. Αυτό πέραν του οτι δίνει μια αίσθηση κίνησης στο κόσμημα μας δίνει επίσης την δυνατότητα να τον βγάλουμε από την αλυσίδα και να τον περάσουμε όπου αλλού μασ αρέσει π.χ σε ένα βραχιόλι η σε ένα κορδο..
29.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με κύκλο ο οποίος έχει σε όλο του το περίγραμμα λευκά ζιργκονάκια. Το εσωτερικό του είναι ανοιχτό δίνοντας έτσι την εντύπωση πως οι πέτρες στέκονται πάνω στο λαιμό από μόνες τους.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασ..
20.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με κόμπο από σκέτο ασήμι ο οποίος είναι επίπεδος. Επιπλέον το δέσιμο της πλέξης στον κόμπο είναι διπλής όψης οπότε όπως και να φορεθεί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα..
25.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με δεντράκι ζωής χωρίς πέτρες με λεπτομέρειες πάνω στο σκέτο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το δέντρο της ζωής είναι ένα σύμβολο το οποίο συναντάται σχεδόν σε κάθε κουλτούρα,..
20.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με μεγάλο στρόγγυλο στοιχείο τύπου φλουριού. Το στοιχείο είναι από σκέτο ασήμι και κάνει και εφέ καθρέφτη.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς..
25.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με στρόγγυλο ζιργκονάκι σε χρώμα, διαμανταρισμένο τοποθετημένο μέσα σε διακριτικό πλαίσιο από σκέτο ασήμι. Η πέτρα είναι τοποθετημένη στην ίδια ευθεία με το κολιέ δημιουργώντας ένα ενιαίο αποτέλεσμα.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο απ..
23.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με στρόγγυλο ζιργκονάκι σε χρώμα, διαμανταρισμένο τοποθετημένο μέσα σε διακριτικό πλαίσιο από σκέτο ασήμι. Η πέτρα είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο στο κολιέ δίνοντας το αποτέλεσμα ενός διακριτικού V. Επιπλέον η πέτρα είναι διπλής όψεως.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 9..
20.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με στρόγγυλο ζιργκονάκι διαμανταρισμένο τοποθετημένο μέσα σε διακριτικό πλαίσιο από σκέτο ασήμι. Η πέτρα είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο στο κολιέ δίνοντας το αποτέλεσμα ενός διακριτικού V. Επιπλέον η πέτρα είναι διπλής όψεως.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μ..
17.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)