Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Διάφορα

Κολιέ ασημένιο 925 με επίπεδο κόμπο γεμάτο λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
24.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με το Δίσκο της Φαιστού ο οποίος είναι διπλής όψεως. Ο Δίσκος έχει περίγραμμα από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ο Δίσκος της Φαιστού είναι το γνωστό εύρημα του α..
30.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με κόμπο από σκέτο ασήμι ο οποίος είναι περασμένος και οχι πιασμένος στην αλυσίδα. Αυτό πέραν του οτι δίνει μια αίσθηση κίνησης στο κόσμημα μας δίνει επίσης την δυνατότητα να τον βγάλουμε από την αλυσίδα και να τον περάσουμε όπου αλλού μασ αρέσει π.χ σε ένα βραχιόλι η σε ένα κορδο..
29.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με κύκλο ο οποίος έχει σε όλο του το περίγραμμα λευκά ζιργκονάκια. Το εσωτερικό του είναι ανοιχτό δίνοντας έτσι την εντύπωση πως οι πέτρες στέκονται πάνω στο λαιμό από μόνες τους.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασ..
20.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με δεντράκι ζωής χωρίς πέτρες με λεπτομέρειες πάνω στο σκέτο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το δέντρο της ζωής είναι ένα σύμβολο το οποίο συναντάται σχεδόν σε κάθε κουλτούρα,..
20.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με μεγάλο στρόγγυλο στοιχείο τύπου φλουριού. Το στοιχείο είναι από σκέτο ασήμι και κάνει και εφέ καθρέφτη.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς..
25.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με 9 στρόγγυλες τυρκουάζ πετρούλες σε στρόγγυλο σχήμα. Οι πέτρες είναι τοποθετημένες σε ανοιχτές στρόγγυλες θήκες οπότε όπως και να καθίσει το κολιέ πάνω στο λαιμό μας καθώς το φοράμε οι πετρούλες φαίνονται πάντα.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημ..
38.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με τρείς πέτρες  ζιργκόν σε σχήμα σταγόνας που ενώνονται μεταξύ τους με κρικάκια. Οι πέτρες είναι τοποθετημένες σε πλαίσιο από σκέτο ασήμι και είναι διαμανταρισμένες δημιουργώντας έτσι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλ..
24.90€
Κολιέ ασημένιο 925 με ματάκι από σκέτο ασήμι χωρίσ καμία πετρούλα πάνω του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ένα κόσμημα χωρίς καμία πέτρα εντελώς σκέτο είτε με κάποια μορφή σχέδιού πάνω του μας π..
16.90€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)