Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Πληροφορίες Παράδοσης

(1) Το ηλεκτρονικό κατάστημα   vanesasioroka.gr  υποχρεούται να παραδώσει το παραγγελθέν εμπόρευμα στη διεύθυνση που έχει υποδείξει ο πελάτης. 


(2) Παραδόσεις γίνονται μόνο σε ταχυδρομικές διευθύνσεις εντός Ελλάδος, αποκλειστικά μέσω της εταιρίας  courier ACS  που συνεργάζεται το  vanesasioroka.gr .


(3) Οι παραδόσεις επιβαρύνονται με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής, όπως αναφέρονται κατωτέρω:

i) Για παραγγελίες έως 24,99€ το κόστος των μεταφορικών είναι 3€. Σε περίπτωση τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή το επιπλέον κόστος είναι 2€.

ii) Για παραγγελίες από 25€ και άνω το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, καθώς επίσης και η αντικαταβολή εφόσον έχει επιλεχθεί σαν τρόπος πληρωμής.


(4) Οι παραδόσεις γίνονται κατά κανόνα εντός δύο – τριών εργάσιμων ημερών. Η διάταξη αυτή δεν είναι, ωστόσο, δεσμευτική.


(5) Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν στην αποθήκη όλα τα επιθυμητά προϊόντα, θα αποστέλλονται μόνο αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα και θα ενημερώνεται ο πελάτης/χρήστης για τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων αυτών, τηλεφωνικώς ή με  e - mail , άμεσα, εντός της ίδιας ημέρας κατάρτισης της παραγγελίας. Σε καμία περίπτωση , δηλαδή, δεν θα γίνεται τμηματική αποστολή προϊόντων ή αναμονή αποστολής, μέχρι να επιτευχθεί η διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων. Συνεπώς, για τα μη διαθέσιμα προϊόντα η παραγγελία θα θεωρείται σαν να μην έχει γίνει. Σημειώνεται πάντως, ότι η τακτική του ηλεκτρονικού καταστήματος     vanesasioroka.gr  είναι ο καθημερινός έλεγχος της διαθεσιμότητας των προϊόντων και η άμεση ενημέρωση της ιστοσελίδας του.


(6) Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.