Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κλαδί ελιάς του οποίου τα φύλλα είναι σε διπλό χρωματισμό χρυσού και ασημένιου. Κρεμαστό στο αυτί και πίσω κουμπώνει με την τεχνική του κουμπώματος της  «παραμάνας» προσφέροντας μια έξτρα ασφάλεια και άνεση.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα ..
29.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με χελωνίτσα από σκέτο ασήμι και λεπτομέρειες πάνω κέλυφός της.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο καρφωτό μάτι με λευκά μπλέ και κίτρινα ζιργκονάκια. Εκτός από το μάτι το σκουλαρίκι δίνει και την εντύπωση «στόχου» εξαιτίας του τρόπου που είναι τοποθετημένες οι πέτρες του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετι..
19.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, που όμως από αυτό κρέμεται μια αιωνιότητα/άπειρο. Το άπειρο είναι κρεμασμένο απο ένα λευκό ζιργκονάκι και η ίδια η αιωνιότητα γεμάτη και αυτή με την σειρά της με λευκά ζιργκονάκια. Το συνολικό μήκος τουν σκουλαρικιού είναι 1,4εκ.Όταν χαρακτηρίζουμ..
19.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρό αλογάκι της θάλασσας από σκέτο ασήμι με λεπτομέρειες πάνω του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδει..
13.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, σε σχήμα μικρού κόμπου. Ο κόμπος έχει πάνω του λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδει..
17.90€
Ασημένιο σκουλαρίκι 925 κρικάκι καρφωτό στο αυτί από σκέτο ασήμι. Το κρικάκι είναι "γεμάτο" στην ορολογία των ασημουργών κατί που σημαίνει πως είναι συμπαγές  και κλειστό καθώς έχει μεγάλη ποσότητα μετάλλου σε όλη του την επιφάνεια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κ..
26.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 σε μορφή καρφωτού κρίκου με πέτρες ζιργκόν και σμάλτου εναλλάξ τοποθετημένες σε όλη του την περίμετρο. Οι πέτρες από σμάλτο είναι ματάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…..
38.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 σε μορφή καρφωτού κρίκου με πέτρες ζιργκόν και σμάλτου εναλλάξ τοποθετημένες σε όλη του την περίμετρο. Οι πέτρες από σμάλτο είναι ματάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…..
38.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρικάκι καρφωτό στο αυτί. Ένα κρικάκι από σκέτο ασήμι και ιδιαίτερη πλέξη με μπιλίτσες στη σειρά. Πάνω στο κρικάκι έξτρα λεπτομέρεια μια πετρούλα σε λευκό ζιργκόν που κάνει την διαφορά.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετ..
19.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 σε μορφή καρφωτού κρίκου. Η επιφάνεια του κρίκου καλύπτεται όλη από μικρά στρόγγυλα ζιργκονάκιαΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Όσον αφορά το λευκό ζιργκόν δεν χρειάζεται ..
26.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρικάκι καρφωτό με στρόγγυλες ζιργκόν πέτρες σε όλη του την περίμετρο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Όσον αφορά το λευκό ζιργκόν δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και πολλά α..
38.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 65 (6 Σελ.)