Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Διάφορα

Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κλαδί ελιάς του οποίου τα φύλλα είναι σε διπλό χρωματισμό χρυσού και ασημένιου. Κρεμαστό στο αυτί και πίσω κουμπώνει με την τεχνική του κουμπώματος της  «παραμάνας» προσφέροντας μια έξτρα ασφάλεια και άνεση.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα ..
29.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με χελωνίτσα από σκέτο ασήμι και λεπτομέρειες πάνω κέλυφός της.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, που όμως από αυτό κρέμεται μια αιωνιότητα/άπειρο. Το άπειρο είναι κρεμασμένο απο ένα λευκό ζιργκονάκι και η ίδια η αιωνιότητα γεμάτη και αυτή με την σειρά της με λευκά ζιργκονάκια. Το συνολικό μήκος τουν σκουλαρικιού είναι 1,4εκ.Όταν χαρακτηρίζουμ..
19.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρό αλογάκι της θάλασσας από σκέτο ασήμι με λεπτομέρειες πάνω του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδει..
13.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, σε σχήμα μικρού κόμπου. Ο κόμπος έχει πάνω του λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδει..
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, με περίγραμμα κύκλου από σκέτο ασήμι. Απλό και διακριτικό σκουλαρικάκι για καθημερινή χρήση.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισ..
7.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, σε μορφή μισού κρίκου. Το σκουλαρίκι πάχους 0,4εκ έχει πάνω του στρόγγυλα ζιργκονάκια τα οποία εναλλάσσονται χρωματικά. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο λεπτά μισά κρικάκια τα οποία ενώνονταιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε γι..
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, σε στρόγγυλο σχήμα συνολικής διαμέτρου 0,6εκ. Η στρόγγυλη ζιργκόν πέτρα είναι τοποθετημένη σε περίγραμμα από σκέτο ασήμι δίνοντας έτσι μια έξτρα λεπτομέρεια κομψότητας.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο..
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρή αχιβάδα από σκέτο ασήμι και λεπτομέρειες πάνω στο σκέτο αλλά και στο εσωτερικό του κοχυλιού.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το κοχύλ..
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρή αχιβάδα από σκέτο ασήμι και λεπτομέρειες πάνω στο σκέτο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
13.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρό φιδάκι από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
11.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό με ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει καμπάνα. Ουσιαστικά πρόκειται για 3 γραμμές οι οποίες ξεκινούν ενωμένες και στο τελείωμα του σκουλαρικιού ανοίγουν κάνοντας καμπύλη. Πάνω στο σκουλαρίκι υπάρχουν 39 ζιργκονάκια στρόγγυλου σχήματος σε 6 διαφορετικά χρώματα τοποθετημ..
28.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 24 (2 Σελ.)