Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Διάφορα

Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κλαδί ελιάς του οποίου τα φύλλα είναι σε διπλό χρωματισμό χρυσού και ασημένιου. Κρεμαστό στο αυτί και πίσω κουμπώνει με την τεχνική του κουμπώματος της  «παραμάνας» προσφέροντας μια έξτρα ασφάλεια και άνεση.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα ..
29.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με χελωνίτσα από σκέτο ασήμι και λεπτομέρειες πάνω κέλυφός της.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρό αλογάκι της θάλασσας από σκέτο ασήμι με λεπτομέρειες πάνω του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδει..
13.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, σε σχήμα μικρού κόμπου. Ο κόμπος έχει πάνω του λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδει..
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, με περίγραμμα κύκλου από σκέτο ασήμι. Απλό και διακριτικό σκουλαρικάκι για καθημερινή χρήση.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισ..
7.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί, σε στρόγγυλο σχήμα συνολικής διαμέτρου 0,6εκ. Η στρόγγυλη ζιργκόν πέτρα είναι τοποθετημένη σε περίγραμμα από σκέτο ασήμι δίνοντας έτσι μια έξτρα λεπτομέρεια κομψότητας.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο..
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρή αχιβάδα από σκέτο ασήμι και λεπτομέρειες πάνω στο σκέτο αλλά και στο εσωτερικό του κοχυλιού.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το κοχύλ..
17.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό στο αυτί με μικρή αχιβάδα από σκέτο ασήμι και λεπτομέρειες πάνω στο σκέτο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
13.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο καρφωτό πάνω στο αυτί με μπλέ ζιργκόν στο κέντρο και γύρω του μικρά λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα….Το βαθύ μπλέ του ζαφειριού είναι το χρώμα..
14.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί σε σχήμα κύκλου από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
11.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925  καρφωτό πάνω στο αυτί σε σχήμα  μεγάλου κύκλου καθρέφτη. Ο κύκλος είναι φτιαγμένος από σκέτο ασήμι. Ένα σκουλαρίκι που αν και σκέτο είναι αρκετά εντυπωσιακό.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασ..
14.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 σε στρόγγυλο σχήμα καρφωτό πάνω στο αυτί με πολλά λευκά ζιργκονάκια που γεμίζουν όλη του την επιφάνεια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμημ..
20.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)