Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Μάτι

Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο καρφωτό μάτι με λευκά μπλέ και κίτρινα ζιργκονάκια. Εκτός από το μάτι το σκουλαρίκι δίνει και την εντύπωση «στόχου» εξαιτίας του τρόπου που είναι τοποθετημένες οι πέτρες του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετι..
19.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 σε στρόγγυλο σχήμα ματιού από φίλντισι καρφωτό πάνω στο αυτί. Το ματάκι έχει γύρω του λευκά ζιργκονάκια κάνοντάς το ακόμη πιο εντυπωσιακό. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για ..
23.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο ματάκι καρφωτό πάνω στο αυτί διαμέτρου 0,6εκ από σμάλτο σε τριχρωμία γαλάζιου, λευκό και μαύρο. Το ματάκι είναι τοποθετημένο μέσα σε πολύ λεπτή θήκη από σκέτο ασήμι και το λευκό χρώμα είναι αυτό που κυριαρχείΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε ..
14.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο ματάκι καρφωτό πάνω στο αυτί διαμέτρου 0,4εκ από σμάλτο σε τριχρωμία μπλε, λευκό και μαύρο. Το ματάκι είναι τοποθετημένο μέσα σε θήκη από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που ..
12.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο ματάκι καρφωτό πάνω στο αυτί διαμέτρου 0,6εκ από σμάλτο σε τριχρωμία μπλε, λευκό και μαύρο. Το ματάκι είναι τοποθετημένο μέσα σε  θήκη από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμ..
14.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρεμαστό με γαντζάκι και μάτι με φίλντισι σε κάθετη διάταξη. Το ματάκι είναι διπλής όψεως οπότε όπως και να γυρίσει καθώς το φοράμε έχουμε το ίδιο όμορφο αποτέλεσμα.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι..
20.50€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρεμαστό με γαντζάκι και μάτι σε μορφή μικρού στόχου. Το στοχάκι στο πίσω μέρος του  κάνει μια μικρή κούρμπα από σκέτο ασήμι δίνοντας έτσι την οπτική αίσθηση πως η μπροστινή του μεριά είναι υπερυψωμένη.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα..
20.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρεμαστό στο αυτί με κούμπωμα ασφαλείας τύπου "παραμάνας". Η ονομασία προέρχεται από τον τρόπου που κλείνει η παραμάνα. Το σκουλαρίκι έχει στρόγγυλο μάτι σε μορφή στόχου στη κλασική διχρωμία μπλε και λευκούΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα ..
29.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρεμαστό στο αυτί με κούμπωμα ασφαλείας τύπου "παραμάνας". Η ονομασία προέρχεται από τον τρόπου που κλείνει η παραμάνα. Το σκουλαρίκι έχει μεγάλο στρόγγυλο μάτι σε μορφή στόχου στον συνδιασμό του μπλε και του λευκούΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για..
34.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο μάτι καρφωτό πάνω στο αυτί. Οι πέτρες του είναι έτσι τοποθετημένες χρωματικά που το μάτι μοιάζει και με στόχο τυρκουάζ απόχρωσης.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα..
19.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 στρόγγυλο ματάκι καρφωτό πάνω στο αυτί διαμέτρου 0,6εκ σε τυρκουάζ συνδιασμό. Το σκουλαρικάκι έχει και την μορφή στόχου με κέντρο του ένα μαύρο ζιργκονάκιΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρα..
13.90€
Σκουλαρίκι ασημένιο 925 καρφωτό στρόγγυλο ματάκι διαμέτρου 0,6εκ. Το σκουλαρικάκι έχει και την μορφή στόχου κάτι που προκύπτει απο τον τρόπο που είναι τοποθετημένα τα μπλε και τα λευκά ζιργκονάκια πάνω του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετική..
13.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)