Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι, η δημιουργία λογαριασμού δεν είναι υποχρεωτική για να παραγγείλετε στο vanesasioroka.gr. Μπορείτε να παραγγείλετε ως απλός επισκέπτης (guest). Απλά με την δημιουργία λογαριασμού αποθηκεύονται τα προσωπικά σας στοιχεία για να μην χρειαστεί να τα ξανά γράφετε σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε ξανά μελλοντικά.

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας και να βάλετε καινούργιο! Θα μπείτε στην κατηγορία ο λογαριασμός μου, θα επιλέξετε Απώλεια Κωδικού και αφού συμπληρώσετε το email με το οποίο έχετε ανοίξει λογαριασμό εμείς θα σας αποστείλουμε έναν σύνδεσμο. Θα πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο και το σύστημα θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον κωδικό σας!

Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που αυτή έχει γίνει. Αν έχει γίνει ηλεκτρονικά υπάρχει αυτόματη ενημέρωση στο email που έχετε δώσει για την εξέλιξη η οποιαδήποτε αλλαγή της. Αν έχει γίνει τηλεφωνικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο που κάνατε την παραγγελία.

Την παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε με τρεις τρόπους. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής στην αντίστοιχη ενότητα στους Όρους και Προυποθέσεις στο κάτω μέρος του e-shop.

Όλα τα είδη μας αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ACS.

Υπολογίζεται πως η παραγγελία σας θα έρθει στα χέρια σας από 1 έως 10 εργάσιμες μέρες από όταν αποσταλεί από εμάς.

Σε αυτήν την περίπτωση θα καλέσετε στο 6949356858 ή στο 2651029847 ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή θα στείλετε μειλ στο info@vanesasioroka.gr για να ενημερωθείτε για το τι πρέπει να κάνετε. Στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο  κατασκευαστικό ελάττωμα γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος εντός 15 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας κατόπιν σχετικής επικοινωνίας και πάλι.


Οι επιστροφές γίνονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας. Σημαντικό είναι πως αυτό πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να συσκευαστεί όπως εστάλη για να μην υπάρξει κάποια φθορά κατά την μεταφορά του για επιστροφή. Τα έξοδα της επιστροφής είναι δικά μας εφόσον χρησιμοποιηθεί η εταιρία Κούριερ που συνεργαζόμαστε. Όσον αφορά τα χρήματα της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος αυτά πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής πώλησης του προϊόντος και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών στο λογαριασμό που ο δικαιούχος είναι ο ίδιος που έχει κάνει και την παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο όσον αφορά τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι αυτές που μπορεί να γίνουν από το φυσικό κατάστημα/showroom. Τέλος οι προσφορές εξαιρούνται από την επιστροφή χρημάτων

Αν μακροπρόθεσμα σας χαλάσει κάτι και η επισκευή του είναι εφικτή κάτι το οποίο θα συζητηθεί κατόπιν σχετικής επικοινωνίας μπορεί να γίνει. Χρειάζεται γυρώ στον ένα μήνα και για το οποιοδήποτε κόστος αν και εφόσον αυτό υπάρξει θα ενημερωθείτε.

Πέραν του ηλεκτρονικού καταστήματος υπάρχει και φυσικό κατάστημα/showroom στην διεύθυνση Ζωσιμαδών 16, Ιωάννινα.

Αλλαγές γίνονται κανονικά σε όλα τα προϊόντα εντός 15 ημερών απαραίτητη προϋπόθεση αυτά να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν υποστεί κάποια φθορά. Καθώς και να υπάρχει και η απόδειξη της αγοράς.

Τηλεφωνικά στο 6949356858 και 2651029847. Επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα/showroom στην διεύθυνση Ζωσιμαδών 16, Ιωάννινα. Μέσω του Instagram vanesasioroka καλό θα είναι βέβαια να γνωρίζετε τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε να παραγγείλετε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.