Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Βραχιόλια

Βραχιόλι ασημένιο 925 με στρόγγυλο στοιχείο με μπλε ζιργκόν πέτρα και λευκά ζιργκονάκια στο στεφάνι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το βαθύ μπλε του ζαφειριού είναι το χρώμα της γενέθλιας ..
14.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με ένα φτερό από σκέτο ασήμι και ένα  μαύρο ζιργκονάκι πάνω του Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
14.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με χειροπέδες από σκέτο ασήμι Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
19.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με ψαροκόκκαλο από σκέτο ασήμι Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το ψαροκόκκαλο είναι άλλο ένα καλοκαιρινό σύμβολο, το οποίο λέγεται πως πέραν από την αγάπη γι..
14.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 σε μορφή ανοιχτής ελαστικής χειροπέδας, σαρνιέρα, με φύλλο ελιάς από σκέτο ασήμι και στην άλλη μεριά μπάλα από επίσης σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Όταν ονομά..
46.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 το οποίο συνδιάζει δύο διαφορετικά είδη ματιού. Συγκεκριμένα, έχει και στρόγγυλο ματάκι απο φίλντισι διπλής όψεως και μάτι στο κλασικό σχήμα με ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει ..
26.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με 3 ματάκια από σμάλτο διπλής όψεως.  Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί είτε από την μεριά του μπλε σμάλτου είτε από την μεριά που τα ματάκια έχουν γαλάζιο σμάλτο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι π..
17.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με 3 ματάκια τα οποία έχουν την μορφή στόχου και αλυσίδα από σμαλτένιες χάντρες στο χρώμα του Λάπι. Ένα βραχιόλι που συνδιάζει το κλασικό ματάκι με ένα πιο εναλλακτικό στιλ αλυσίδας αυτήν τις χάντρες πάνω της.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα..
26.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με 5 ματάκια τα οποία έχουν την μορφή στόχου και αλυσίδα από σμαλτένιες χάντρες στο χρώμα του Λάπι. Ένα βραχιόλι που συνδιάζει το κλασικό ματάκι με ένα πιο εναλλακτικό στιλ αλυσίδας αυτήν τις χάντρες πάνω της.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα..
29.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με αστέρι και λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το να φοράμε ένα κόσμημα που έχει πάνω του ένα αστέρι πέραν του στιλ που μας δίνει μας προσφερει καλή τύχη ..
17.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με ματάκι στον κλασικό συνδιασμό πετρών λευκού και μπλεΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
11.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με στρόγγυλη διαμανταρισμένη πέτρα η οποία είναι τοποθετημένη μέσα σε πλαίσιο από σκέτο ασήμι και η διάμετρος της είναι 0,6εκ. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δι..
21.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 65 (6 Σελ.)