Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Ανοιχτές χειροπέδες

Βραχιόλι ασημένιο 925 σε μορφή ανοιχτής ελαστικής χειροπέδας, σαρνιέρα, με φύλλο ελιάς από σκέτο ασήμι και στην άλλη μεριά μπάλα από επίσης σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Όταν ονομά..
46.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 σε μορφή ανοιχτής ελαστικής χειροπέδας, σαρνιέρα το οποίο στην μία του πλευρά έχει φύλλο ελιάς σε διπλό χρωματισμό, χρυσό και ασημί, και στην άλλη του πλευρά μια μπάλα από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετική..
49.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 σε μορφή ανοιχτής ελαστικής χειροπέδας ,σαρνιέρα, με δύο μάτια δεξιά και αριστερά με μπλέ και λευκά ζιργκόν τοποθετημένα έτσι που να μοιάζουν με στόχο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει..
55.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925, σε μορφή ανοιχτής ελαστικής χειροπέδας, σαρνιέρα, με δυο μεγάλες «καρφωτές» ζιργκόν πέτρες δεξιά και αριστερά. Στο στεφάνι από τις μεγάλες πέτρες υπάρχουν λευκά ζιργκονάκια. Όλες αυτές οι πέτρες είναι τοποθετημένες πάνω σε  στρόγγυλο κομμάτι ασημένιου μετάλλου με σχεδιάκι..
55.90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)