Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Διάφορα

Βραχιόλι ασημένιο 925 με στρόγγυλο στοιχείο με μπλε ζιργκόν πέτρα και λευκά ζιργκονάκια στο στεφάνι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το βαθύ μπλε του ζαφειριού είναι το χρώμα της γενέθλιας ..
14.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με ένα φτερό από σκέτο ασήμι και ένα  μαύρο ζιργκονάκι πάνω του Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
14.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με χειροπέδες από σκέτο ασήμι Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
19.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με ψαροκόκκαλο από σκέτο ασήμι Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Το ψαροκόκκαλο είναι άλλο ένα καλοκαιρινό σύμβολο, το οποίο λέγεται πως πέραν από την αγάπη γι..
14.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με αστέρι και λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το να φοράμε ένα κόσμημα που έχει πάνω του ένα αστέρι πέραν του στιλ που μας δίνει μας προσφερει καλή τύχη ..
17.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με στρόγγυλη διαμανταρισμένη πέτρα η οποία είναι τοποθετημένη μέσα σε πλαίσιο από σκέτο ασήμι και η διάμετρος της είναι 0,6εκ. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δι..
21.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με διπλή αλυσίδα και δίσκο Φαιστού από σκέτο ασήμι. Ο Δίσκος είναι διπλής όψεως, οπότε όπως και να γυρήσει το βραχιόλι καθώς το φοράμε το αποτέλεσμα είναι ίδιο Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι π..
23.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με μικρό κλαδί ελιάς που πάνω στα φύλλα του έχει ζιργκονάκια. Λεπτομέρεια από σκέτο ασήμι χωρίζει τα φύλλα του κλαδιούΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Η ελιά γενικότερα είτε..
14.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με μεγάλο κλαδί ελιάς που τα φύλλα του έχουν πέτρες. Τα φύλλα τα χωρίζει η γραμμή του κλαδιού που είναι από σκέτο ασήμι. Το κλαδί της ελιάς κάνει μια μικρή καμπύλη προκειμένου να στέκεται καλύτερα πάνω στο χέρι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμη..
25.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με εντυπωσιακό κόμπο από σκέτο ασήμι. Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…Ο κόμπος είναι ένα περίπλοκο σύμβολο με διάφορα νοήματα αλλά όλα τους έχουν την έννοια της στενής..
16.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με αλυσίδα που πάνω της έχει χάντρες από σμάλτο 0,4mm στο χρώμα του κόκκινου κοραλιού. Από το βραχιολάκι κρέμεται μια αχιβάδα από σκέτο ασήμι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα...Το..
26.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925  με κύκλο ο οποίος έχει σε όλη του την περίμετρο λευκά ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
20.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 32 (3 Σελ.)