Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Μάτι

Βραχιόλι ασημένιο 925 το οποίο συνδιάζει δύο διαφορετικά είδη ματιού. Συγκεκριμένα, έχει και στρόγγυλο ματάκι απο φίλντισι διπλής όψεως και μάτι στο κλασικό σχήμα με ζιργκονάκια.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει ..
26.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με 3 ματάκια από σμάλτο διπλής όψεως.  Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί είτε από την μεριά του μπλε σμάλτου είτε από την μεριά που τα ματάκια έχουν γαλάζιο σμάλτο.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι π..
17.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με 3 ματάκια τα οποία έχουν την μορφή στόχου και αλυσίδα από σμαλτένιες χάντρες στο χρώμα του Λάπι. Ένα βραχιόλι που συνδιάζει το κλασικό ματάκι με ένα πιο εναλλακτικό στιλ αλυσίδας αυτήν τις χάντρες πάνω της.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα..
26.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με 5 ματάκια τα οποία έχουν την μορφή στόχου και αλυσίδα από σμαλτένιες χάντρες στο χρώμα του Λάπι. Ένα βραχιόλι που συνδιάζει το κλασικό ματάκι με ένα πιο εναλλακτικό στιλ αλυσίδας αυτήν τις χάντρες πάνω της.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα..
29.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με ματάκι στον κλασικό συνδιασμό πετρών λευκού και μπλεΌταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Δείτε περισσότερα στην Κοσμηματοπαίδεια...
11.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με διπλή αλυσίδα και στο κέντρο μάτι από φίλντισι και ζιργκονάκια στο περίγραμμά του.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το φίλντισι στα κοσμήματα η αλλιώς μάργαρο είναι ..
23.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με διπλή αλυσίδα και στρόγγυλο μάτι στο χρωματικό συνδιασμό του μπλε και του λευκού. Το μάτι είναι και στόχος κάτι που προκύπτει από τον τρόπο που είναι τοποθετημένες οι πέτρες.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότ..
26.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με διπλή αλυσίδα και μεγάλο μάτι σε χρωματικό συνδιασμό από πέτρες τυρκουάζ και ζιργκόν.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα… Το τυρκουάζ ή τουρκουάζ με το υπέροχο γαλαζοπρ..
37.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με μάτι σε στρόγγυλο σχήμα από σμάλτο που φοριέται και από τις δύο πλευρές, μπλέ ή γαλάζιο διαμέτρου 0,7εκ. Η αλυσίδα του βραχιολιού έχει πάνω της χάντρες από σμάλτο στο χρώμα του Λάπι.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικ..
23.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με ματάκι μήκους 0,9εκ και στον συνδιασμό πετρών του μπλε και του λευκού. Το ματάκι το οποίο είναι στο αυτούσιο σχήμα ματιού δεν είναι επίπεδο πάνω στο χέρι αλλά αντίθετα εξαιτίας της καμπύλης που κάνει στο εσωτερικό του δίνει την εντύπωση πως υπέρ υψώνεται.Όταν χαρακτηρίζουμε ..
25.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με μικρό μάτι-στόχο, διαμέτρου 0,6εκ, με μπλε και λευκά ζιργκονάκια και σταυρουδάκι με λευκά ζιργκόν στο πλάι. Η απόσταση του σταυρού από το ματάκι, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στην αλυσίδα, είναι 2,1εκ.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925 μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο ..
17.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με μάτι από σμάλτο που φοριέται από τις δύο πλευρές του ματιού μπλέ ή γαλάζιο. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται και οι δύο όψεις του ματιού.Όταν χαρακτηρίζουμε ένα κόσμημα ασημένιο 925  μιλάμε για κόσμημα φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ασήμι που θα κρατήσει για πάντα…&..
17.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)