Μενού
Your Cart
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Ρυθμιζόμενου μήκους

Βραχιόλι ασημένιο 925 με χοντρή αλυσίδα και στρόγγυλα ματάκια από μπλέ σμάλτο τοποθετημένα στη σειρά και δυνατότητα προσαρμογής του μήκους εξαιτίας του κουμπώματος «ασανσέρ» που ανεβαίνει και κατεβαίνει όπου είναι επιθυμητό. Επίσης η αλυσίδα έχει δύο πέτρες ζιργκόν δεξιά και αριστερά στα τελειώματά ..
47.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με χοντρή αλυσίδα και στρόγγυλα μάτια από μπλέ σμάλτο τοποθετημένα στη σειρά και δυνατότητα προσαρμογής του μήκους εξαιτίας του κουμπώματος «ασανσέρ» που ανεβαίνει και κατεβαίνει όπου είναι επιθυμητό. Επίσης η αλυσίδα έχει δύο πέτρες ζιργκόν δεξιά και αριστερά στα τελειώματά τη..
77.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με χονδρή αλυσίδα και στρόγγυλα ζιργκόν διαμέτρου 0,4εκ τοποθετημένα στη σειρά, δίνοντας στο βραχιόλι την μορφή ριβιέρας. Το βραχιόλι προσαρμόζεται στον καρπό χάρη στο κουμπώμα "ασανσέρ" που διαθέτει καθώς  αυτό ανεβαίνει και κατεβαίνει όπου είναι επιθυμητό. Επιπλέον λεπτο..
77.90€
Βραχιόλι ασημένιο 925 με χοντρή αλυσίδα και πολύχρωμα στρόγγυλα ζιργκόν τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, δίνοντας στο βραχιόλι την μορφή ριβιέρας. Το βραχιόλι έχει την δυνατότητα προσαρμογής του μήκους του χάρη στο κούμπωμα "ασανσέρ" που ανεβαίνει και κατεβαίνει όπου είναι επιθυμητό. Η αλυσίδα τε..
47.90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)